طراحی و اجرای نورپردازی

انسان آفریده ای است که دنباله رو و جویای زیبایی است. زیبایی در چهارچوب گوناگونی تجلی می یابد. یک شهر زیبا، بیننده را به گردش و گشت و گذار در شهر فرا می خواند، یک آهنگ زیبا، شنونده را مسحور می کند. یک قانون زیبا، مردمان را به تبعیت ترغیب می کند. زیبایی هرجا که باشد، خواهندگان بی شمار خویش را دارد.طراحی داخلی یکی از راه های زیبا سازی محیط داخلی است. محیط داخلی آنجاست که ساعات فراوانی را در آنجا کار و یا زندگی می کنیم. زیبایی!!!! زیبایی یک معنویت است. ذهن خلاق و معناپذیر یک طراح داخلی باید زیبایی را شناخته باشد  تا بتواند آن را را ارایه دهد.طراح داخلی باید هنرمند باشد، باید زیبایی شناس باشد و بعد از اینها باید معمار باشد.هدف از طراحی داخلی، بهبود عملکردی، فضایی، زیبایی شناسی و توسعه روانشناسه فضاهای داخلی است.در  طراحی برنامه ریزی بسیار مهم است اینکه بدانیم چه موجود است؟ چه چیز مطبوع است؟ و چه چیز امکان پذیر است؟

روند طراحی:

  • درخواست از کارفرما برای حضور در شرکت
  • ارایه نمونه کارهای طراحی و اجرا شده و مشاوره طراحی توسط تیم طراحی
  • عقد قرارداد طراحی
  • بازدید از پروژه توسط گروه طراحی و فنی جهت طراحی دقیق و بدون نقص
  • پیاده سازی نقشه و شروع به اتود زدن اولیه طرح
  • پیاده سازی طرح برگزیده تیم طراحی به صورت دو بعدی و سه بعدی برای ارایه به کارفرما
  • برگزاری جلسه با کارفرما و ارایه طرح پیشنهادی

لازم به ذکر است که امکان برگزاری چند جلسه با کارفرما برای بهتر به نتیجه رسیدن طرح وجود دارد و محدودیتی برای برگزاری جلسات وجود ندارد.

بازدید از محل پروژه:

بازدید از محل پروژه توسط کارشناسان دکوراسیون داخلی کوشاسقف و اندازه گیری ازبیلت از محل اجرای پروژه

برگزاری جلسات حضوری:

برگزاری جلسات حضوری در شرکت و انجام مشاوره به کارفرما توسط کارشناسان طراحی شرکت، برای آشنایی با خصوصیات سلایق و خواسته های کارفرما

پیش طراحی سه بعدی:

در چارت طراحی، مهندسین معماری و دکوراسیون داخلی و نرم افزار، ابتدا طراحی دو بعدی و سپس تمامی فضاهارا به صورت کامل سه بعدی سازی کرده و تحویل کارفرما داده. سپس از بازدید و ایجاد تغییرات احتمالی طرح نهایی تصویب می شود.

اجرای پروژه:

برگرفته از نیروهای فنی و اجرایی که زیرنظر مهندسین عمران و معماری که نظارت پروژه ها را به عهده دارند طراحی انجام شده را اجرا می کنند.

سبد محصولات:

شرکت کوشا سقف با اطالع کامل از وضعیت ساخت و ساز ایران و باور اینکه با آشنایی کارفرما و پیمانکاران به تکنولوژی و متریال ساختمانی و پرورش و داشتن امکانات آموزشی تیم های اجرایی قوی در ایران می توان سطح کیفی ساخت و ساز در کشور را ارتقا داد.
لذا با سیاستی زیر بنایی اقدام به تاسیس شوروم جدیدترین های ساختمان زیرنظر مهندسین مشاور کوشا سقف نموده است. از اهداف این شوروم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
الف) آشنایی کارفرمایان، پیمانکاران و نیروهای فنی به تازه ترین های صنعت ساختمان و معماری
ب) انعقاد قراردارد های نمایندگی و عاملیت با شرایط استثنایی با معتبرترین شرکت های داخلی جهت عرضه محصوالت و خدمات
محصوالت شوروم:
             • ابزارآالت پلی اورتان
             • دامپا
             • تایل منبت
             • رنگ و نقاشی مخصوص سقف
             • تایل آسمان مجازی
             • قرنیز و ابزار آالت
             • محصوالت روشنایی
             • لمینت و کفپوش

آنالیز:

آنالیز شامل گردآوردن اطالعات مرتبط و مناسب برای فهم ماهیت مسئله و یافتن جواب مناسب نیز هست.
از نخستین گام، شناخت محدودیت هایی به شکل گرفتن راه حل طراحی کمک می کند، با ارزش است. داده ها هرچه باشندباید تعیین کرد که چه باید تغییر کند و چه نباید. هرگونه محدودیت مالی، قانونی و تکنیکی که ممکن است با راه حل طراحیمصادف شود باید یادداشت شود.

سقف:

سقف یکی از عناصر اصلی فضای داخلی است .هرچند دور از دسترس است و به شیوه کف و دیوار قابل استفاده نیست اما نقش مهمی از نظر دیداری در شکل دادن فضای داخلی و محدود کردن ابعاد عمودی آن دارد. سقف در طراحی داخلی عنصر پناه دهنده است و چه از نظر فیزیکی و چه از نظر روانشناسی، محافظی است برای آنان که در زیر آن می آسایند.

محصوالت پیش ساخته پلی اورتان:

پلی اورتانها به انگلیسی (Polyurethane) :به دسته ای از مواد شیمیایی اطلاق می‌شود که از واکنش پلی ال‌ها و ایزوسیانات‌ها به عنوان مواد اصلی تشکیل دهنده ساخته میشوند .
پلی‌یورتانها به شکل های مختلف از جمله فوم های نرم، فوم های سخت؛ الاستومرها، ترموپلاستیک الاستومرها، رزین، پوشش و… در دنیا کاربرد دارند. یکی از کاربردهای پلی‌یورتانها، استفاده به عنوان ابزار پیش ساخته دکوراتیو با هدف ایجاد طرح ها و جلوه های زیبای دکوراتیو در فضای داخلی و نمای خارجی ساختمان میباشد.
ابزار پیش ساخته پلی اورتان کاربردهای بسیاری در معماری داخلی و خارجی ساختمان داشته و جایگزین قطعات گچبری دکوراتیو داخلی ساختمان و یا سیمانکاری های تزیینی در نما می باشند.
ابزار پیش ساخته دکوراتیو پلی اورتان در انواع ابزار گلویی، نور مخفی، پروفیل های قاب، قرنیز، قابهای پیرامونی در و پنجره، طاقچه ها، گل ها و گنبدهای زیبای سقفی، قطعات تزیینی و چراغ دانهای دیواری، ستون و سرستون و غیره امکان ایجاد طرح ها و جلوه های زیبای دکوراتیو و کاملاً طبیعی را در سبک های معماری مدرن و منطبق با هر نوع سلیقه، برای طراحان، معماران و سازندگان محترم فراهم می آورد.
ابزار پیش ساخته دکوراتیو پلی اورتان قابل استفاده در تمامی ساختمان ها اعم از ساختمان های در حال نوسازی، بازسازی،ساختمان های با مصالح سنتی و یا با مصالح سبک و نوین و بویژه ساختمانهای با سبک معماری مدرن می باشد. این محصول که در قالب طرح گچبری های ساختمانی می باشد با توجه به نوع طرح بسیار متنوع و جذاب بوده که مورد استقبال عمومی قرار گرفته است.
محصولات با دانسیته بالا و استحکام کافی جایگزین بسیار مناسبی برای گچبری و سیمانکاری سنتی می باشدکه قابلیت نصب در نماهای داخلی و البته خارجی را هم داراست. تنوع بسیار بالای این محصولات در انواع ابزارهای گلویی، کنج، نور مخفی، پانل های قاب، قرنیز، دور چهارچوب در و پنجره، طاقچه، انواع سبد گل، فرشته و المانهای دکوری دیواری، ستون،سرستون، کتیبه و نرده ها امکان ایجاد طرح های زیبا و متنوع را فراهم می آورد.
ویژگی‌ها :
         • دانسیته و استحکام بالا
         • سازگار با محیط زیست
         • مقاوم در برابر رطوبت، کپک، محیط های اسیدی و قلیایی
         • تنوع در طرح، ماندگاری طولانی و دوام
         • برش و نصب آسان و سریع ) با چسب مخصوص یا میخ)
         • قابلیت نصب به روی کلیه سطوح گچ، درای وال، سیمان، سنگ، کاشی، فلز، چوب، کابینت، مبلمان، سقفهای کاذب
         • ایده آل برای بازسازی و تغییر دکوراسیون
         • رنگ پذیری بالا با انواع رنگ های ساختمانی و قابلیت پتینه کاری
         • سبک سازی

قرنیز چیست؟

قرنیز به نوار سنگی یا چوبی دور دیوار می گویند. اما امروزه MDF ها با روکش PVC جای سنگ و چوب را گرفته اند و به راحتی میتوانید آن ها را در بازار تهیه نمایید.
قرنیزها را به ارتفاع 7 و 9 سانتی متر و به طول 280 و یا 366 سانتی متر و به عرض پاشنه‌ی 16 میلی متر تولید میکنند.
بسیاری از افراد نمی دانند کاربرد قرنیز چیست و می‌پندارند که فقط برای زیبایی ساختمان استفاده می‌شود که تصور غلطی نیز نمی‌باشد، حال به بررسی کاربرد قرنیز می‌پردازیم:
اولین کاربرد برای افرادی است که از کفپوش هایی مانند پارکت و لمینیت استفاده می کنند. به علت انبساط این کفپوش ها در هوای گرم در هنگام نصب آن ها را کمی با فاصله تقریبا 1 سانتیمتر از دیوار نصب میکنند که اگر منبسط شده به دیوار بچسبد اما در مواقع دیگر با دیوار فاصله دارد. این فاصله دیوار و پارکت جدا از اینکه ظاهر بدی به ساختمان میدهد باعث میشود که در آن محل گرد و خاک جمع شود و یا وسایل کوچک در آن جا گیر کند برای جلو گیری از این اتفاقات از قرنیز استفاده میکنیم. قرنیز باعث میشود که لمینیت و یا پارکت خود را بیشتر نشان دهد .
کاربرد دوم برای افرادی است که از دیگر کفپوش ها مانند سرامیک و یا چیز دیگر استفاده کرده اند و نیازی به استفاده از قرنیز را نمی‌بینند، درست است این ها نیازی به قرنیز ندارند اما اگر از آن استفاده کنند متوجه میشوند که چقدر فضا داخل زیبا تر و دل انگیزتر شده است.
یکی از اصول زیبا سازی در معماری این است که در صورت استفاده از جدا کننده کف و دیوار مانند قرنیز استفاده شود زیبایی داخلی را 2 چندان میکند.
برای سالن های کوچک در حد 30 و 40 متری قرنیز با ارتفاع 7 سانتیمتری مناسب است. برای فضاهای بزرگتر بهتر است از قرنیز 9 سانتیمتری استفاده شود تا خود را به خوبی نشان دهد.
اصولاً رنگ قرنیز را با درب ورودی، رنگ کابینت و یا شومینه هماهنگ میکنند اما اگر کفپوشتان لمینیت است بهتر است قرنیز را تیره تر انتخاب کنید.

لمینیت:

لمینیت (laminate) که اصطلاحاً به آن لمینت و یا پارکت لمینیت نیز می گویند، از جنسHDF ، الیاف چوب فشرده (Hard Density Fiberboard) می باشد و مانند پارکت مستقیماً از خود چوب درختان ساخته نمی شود. پارکت لمینت، تفاوت های بسیار زیادی با پارکت چوبی دارند، که از جمله آن‌ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1- پارکت لمینت ها به کف اتاق چسبانده نمی شوند، بلکه توسط شیارهایی که به آنها کلیک گفته می شود و دور تا دور لمینت ها وجود دارد، به صورت نر و ماده در یکدیگر قفل می شوند. افزایش سطح کار، باعث بیشتر شدن وزن لمینت های در هم قفل شده می شود و همین وزن، یکی از عوامل نگهدارنده لمینت ها بر روی کف بدون استفاده از چسب می باشد.
2- به علت عدم استفاده از چسب در نصب پارکت لمینت، کف اتاق صدمه نمی بیند .به عنوان مثال اگر کف اتاقی سنگفرش باشد و روی آن لمینت اجرا شود، اگر بنا به دلایلی بخواهیم پس از مدتی لمینت ها را جمع کنیم، بدون اینکه کوچکترین آسیبی به سطح سنگ زیرین وارد شود، می توانیم این کار را انجام دهیم. بدین ترتیب پارکت لمینت ها را می توان تا چندین بار پس از نصب جمع آوری و مجددا در محلی دیگر نصب کرد.
3- پارکت لمینت به علت فومی که قبل از نصب در زیر آنها پهن می شود، پس از اجرای کامل، تا حد زیادی از انتقال صدا به طبقه زیرین جلوگیری می کنند.
4- فوم زیر پارکت لمینت ها علاوه بر عایق صدا، عایق حرارت و برودت نیز می باشد.
5- لمینیت نسبت به آب بسیار مقاوم تر از پارکت های چوبی قدیمی هستند .
6- لمینیت نسبت به اجسام نوک تیز بسیار مقاومتر از پارکت های قدیمی هستند.
7- سرعت نصب و اجرای پارکت لمینت بسیار بالاست. به طور میانگین یک واحد با مساحت 100 متر مربع در یک روز الی یک روز و نیم اجرا می شود .
8- پس از نصب نیازی به ساب و الک ندارد و همان لحظه که نصب به اتمام می رسد، پس از نظافت، می توان وسایل را روی آن چید.
9- بسیار مقرون به صرفه تر از دیگر مصالح ساختمانی مانند سنگ و سرامیک و … می باشد .
امروزه محصولاتی که در بازار با نام کفپوش پارکت لمینت فروخته می شوند در واقع همان کفپوش لمینت می باشند.